Το CopperCoat είναι η προφανής επιλογή για τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ψάχνουν αυξημένη απόδοση με μειωμένα γενικά κόστη. Αυτό το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία χάρις στα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Αξεπέραστη μακροβιότητα
Αντίθετα με τα κοινά φαρμάκια, το CopperCoat μένει ενεργό για πολλά χρόνια. Μία σωστή επίστρωση, αποδεδειγμένα μένει ενεργή για τουλάχιστον 10 χρόνια. Τα πρώτα κιόλας σκάφη τα οποία είχαν περαστεί με CopperCoat πριν 15 περίπου χρόνια, είναι ακόμη καθαρά!

Επιπλέον αποτελεσματικότητα
Ο συνδυασμός της υψηλής περιεκτικότητας σε χαλκό, σε συνδυασμό με μια μοναδική σύνθεση βιοχημικών ουσιών, εξασφαλίζει  μια καθαρή γάστρα στο σκάφος σας. Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες αναφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες σε χαμηλότερες στροφές, το οποίο μεταφράζεται σε οικονομία στα καύσιμα και σε μικρότερες φθορές του κινητήρα. Για υψηλές ταχύτητες και αγώνες, μπορείτε επίσης να γυαλίσετε την γάστρα σας  αλλά και τα μεταλλικά μέρη του σκάφους (άξονες, προπέλες, μπρακέτα, φλαπς, εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης Mercury, Suzuki, Tohatsu, Mariner, Yamaha, Honda κ.α.) μετά το πέρασμα με CopperCoat .

Προστασία κατά της όσμωσης
Το CopperCoat, είναι μια αυτοκαθαριζόμενη μουράβια και είναι βασισμένη σε ένα αδιάβροχο μείγμα ρητίνης, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την προστασία της γάστρας ενάντια στην όσμωση.

Χαμηλό κόστος συντήρησης
Τέρμα η δύσκολη και χρόνια διαδικασία αφαίρεσης του παλιού και περάσματος της γάστρας με καινούργιο φαρμάκι. Με το CopperCoat , περίπου κάθε χρόνο, μέσα στο νερό μπορείτε να το τρίψετε ελαφρά με σφουγγάρι scotch – bright (το CopperCoat δεν αποκολλάται από τη γάστρα του σκάφους καθιστώντας το έτσι ασφαλές προϊόν για τον καθαριστή αφού τα ενεργά βιοκτόνα χρήσιμα για τις κοινές μουράβιες δεν υπάρχουν στο CopperCoat) ή αν το βγάλετε από το νερό απλά ξεπλύνετε τη γάστρα με πίεση νερού, για να βγάλετε τυχόν λεπτά στρώματα γλίτσας και είναι έτοιμο.

Φιλικό προς το περιβάλλον
Επειδή το CopperCoat είναι βασισμένο σε ρητίνη, προκαλεί πολύ λιγότερη ζημιά από τα υπόλοιπα, κοινά φαρμάκια στο περιβάλλον. Σε πλήρη τοποθέτηση, το CopperCoat έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από την επιτροπή υγείας και ασφάλειας, με αποδοχή του ελέγχου αυτού και σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας και της Ε.Ε. Επιπλέον, κατέχοντας το « HSE Certificate Number 7532», είναι κατάλληλο για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση. Τέλος, το CopperCoat συμφωνεί και με τον πιο πρόσφατο (2014) διεθνή Maritime οργανισμό ( IMO ) Resolution MEPC .102(48).

Διάρκεια και απόδοση
Το CopperCoat αποτελείται από σκόνη χαλκού άνω των 99% καθαρότητας. Με αυτόν τον τρόπο ,εγγυάται την παραγωγή ενός πολύ δυνατού αντιπαρασιτικού παράγοντα, το χαλκώδες οξείδιο. 

Τεστ έδειξαν ότι, σε άλλα ναυτιλιακά χρώματα (μουράβιες-υφαλοχρώματα) που χρησιμοποιείται λιγότερο καθαρός χαλκός ή πιο αδύναμα κράματα όπως νικέλιο του χαλκού, οι αντιπαρασιτικές ιδιότητες μειώνονται αισθητά λόγω της μικρής συχνότητας παραγωγής του χαλκώδους οξειδίου. Ακόμα κι όταν βαφτεί στη γάστρα, η καθαρότητα του χαλκού στο CopperCoat παραμένει άνω του 83% ανά δοσολογία. Σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος των σωματιδίων, αυτός ο μοναδικός συνδυασμός βοηθάει να δημιουργηθεί περισσότερο ενεργό χαλκώδες οξείδιο, καθιστώντας το CopperCoat , το πιο ικανό και εμπλουτισμένο υλικό διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. 

Καλέστε μας
Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα του υφαλοχρώματος Coppercoat με διάρκεια ζωής 10 χρόνια+
Θέλετε να σας στείλουμε την οικονομική προσφορά μας;
Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και ενημερωθείτε για το κόστος και τα οφέλη του υφαλοχρώματος Coppercoat
ΑΠΟΣΤΟΛΗ