Όσον αφορά την αποφυγή ανάπτυξης άλγης στα ύφαλα του σκάφους, το Coppercoat όχι μόνο διαρκεί για πάρα πολύ χρόνο, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί πολύ πιο αποτελεσματική λύση συγκριτικά με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό του προϊόν. Στην πραγματικότητα, το Coppercoat έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε χαλκό, καθώς και τον ισχυρότερο υφαλοχρωματισμό από κάθε άλλο προϊόν στην αγορά. Οι υψηλές επιδώσεις του Coppercoat το έχουν οδηγήσει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους αγωνιστικούς κύκλους. Από εθνικές ομάδες (όπως η Sally Dugdale, UK Yeoman Champion) μέχρι και οδηγούς αγώνων,όπως ο Jim Barham της Nautical UK ο οποίος είναι επί σειρά ετών πρωταθλητής χειμερινών αγώνων στο Royal Southampton Yacht Club, νικητές ολυμπιακών μεταλλίων όπως ο Keith Musto, αλλά όλο περισσότερους καπετάνιους που γίνονται οπαδοί του Coppercoat. Για παράδειγμα το 72ο Oystercatcher το οποίο ήταν νικητής στην Rolex Antigua Sail Week (Performance Cruising Class 1) χρησιμοποίει Coppercoat. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σκάφους, το οποίο στοίχησε περισσότερο από 3 εκατομμύρια δολάρια, το κατασκεύασε με βάρος αρκετούς τόνους λιγότερο από το συμβατικό 73ο Oyster και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Coppercoat του έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα στην απόδοσή του.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό το ταχύπλοο δεν έχει απλά προέλθει από εργασίες καθαριότητας του κύτους (έτσι και αλλιώς ένα συμβατικό στρώμα υφαλοχρώματος δεν κρατάει για πολύ),  αλλά προέρχεται από την εξαρχής χρήση του Coppercoat. Τα συμβατικά υφαλοχρώματα απορροφούν το νερό (το οποίο αλλοιώνει την βιοκτόνα δράση τους) με αποτέλεσμα να φουσκώνουν και να αυξάνεται το βάρους τους. Αυτό προσθέτει τριβή και επιβραδύνει το σκάφος, αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που η ξηρά ιστιοπλοΐα (δηλαδή ιστιοπλοΐα χωρίς υφαλόχρωμα) είναι πιο γρηγορότερη. Το Coppercoat αντίθετος, είναι φτιαγμένο με βάση την ρητίνη και δεν απορροφά νερό.  Δεν φουσκώνει, δεν βαραίνει και δεν προσθέτει τριβή στο σκάφος. To Coppercoat αποτελεί την ιδανική λύση και παρέχει τις υψηλές επιδώσεις που σχετίζονται με ξηρά ιστιοπλοΐα και την προστασία των υφάλων.

Φυσικά, το πλεονέκτημα της καλής απόδοσης δεν περιορίζεται στους δρομείς γιοτ – ιδιοκτήτες μηχανοκίνητων σκαφών συνεχώς δηλώνουν αυξανόμενη επίδοση των σκαφών τους με ταυτόχρονη εξοικονόμηση καυσίμων και μεγαλύτερη ταχύτητα του σκάφους σε λιγότερες στροφές του κινητήρα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι  ακόμη και η μεγαλύτερη και πιο δαπανηρή βιομηχανία παραγωγής μηχανοκίνητων σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας (η 12 εκατομμυρίων 37Μ Tri-Deck Sunseeker, όπως εμφανίζεται στο Boat Show 2009 του Λονδίνου) χρησιμοποιεί το Coppercoat. Μάλιστα, όλα τα σκάφη Sunseeker που παραδόθηκαν στη Μέση Ανατολή έχουν το Coppercoat ως στάνταρ εξοπλισμό, καθώς πειράματα έχουν δείξει ότι κατά μέσο όρο, κάθε σκάφος επιτυγχάνει αύξηση της ταχύτητας έως 2 κόμβους (σε σύγκριση με δοκιμές έναντι υφάλων που ήταν φρεσκοβαμμένο με συμβατικό υφαλόχρωμα). Ο διευθυντής παραγωγής στη γραμμή super-yacht της Sunseeker International δήλωσε αύξηση 4 κόμβων στην τελική ταχύτητα του προσωπικού του 34ft Portofino ταχύπλοου του.

Η Coppercoat χρησιμοποιεί μόνο χαλκό καθαρότητας άνω του 99% – αυτό εγγυάται τη μέγιστη δυνατή παραγωγή αντιρρυπαντικού οξειδίου.
Οι δοκιμές δείχνουν ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν μικρότερη περιεκτικότητα καθαρού χαλκού, ή ασθενέστερα κράματα όπως νικέλιο του χαλκού, έχουν σημαντικά μειωμένες αντιρρυπαντικές επιδόσεις (λόγω του βραδύτερου ρυθμού απελευθέρωσης και παραγωγής του οξειδίου του).
Η μέση καθαρότητα του Coppercoat σε χαλκό, όταν αυτή μετριέται σε καμπύλη, είναι πάνω από 83% του όγκου του. Σε συνδυασμό με τον μικρό όγκο των σωματιδίων του, αυτός ο μοναδικός συνδυασμός επιτρέπει στο Coppercoat να δημιουργήσει και να απελευθερώσει πιο ενεργό οξείδιο κατά των θαλάσσιων ακαθαρσιών, το οποίο προστατεύει αποτελεσματικότερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, καθιστώντας το πιο ισχυρό και πλούσιο σε χαλκό προϊόν της αγοράς.
Η αποδεδειγμένη μακροχρόνια απόδοση της Coppercoat, είναι ασυναγώνιστη – όπως μαρτυρούν οι μυριάδες των πελατών που τώρα απολαμβάνουν την 16η, 17η και 18η σεζόν με καθαρά ύφαλα!

Περιπτωσιολογικη μελετη

banner

Καλέστε μας
Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα του υφαλοχρώματος Coppercoat με διάρκεια ζωής 10 χρόνια+
Θέλετε να σας στείλουμε την οικονομική προσφορά μας;
Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και ενημερωθείτε για το κόστος και τα οφέλη του υφαλοχρώματος Coppercoat
ΑΠΟΣΤΟΛΗ